Трговци - како
омогућити IPS?

1

Зашто је важно да омогућите инстант плаћање на свом продајном месту?

Инстант плаћање, као нова генерација плаћања, омогућава једноставно извршење трансакције за свега неколико секунди, у режиму 24/7/365. Омогућавањем ове опције плаћања на свом продајном месту, како оном физичком тако и оном на интернету, ви нудите својим купцима/корисницима квалитетнији начин плаћања, а новац се с рачуна платиоца (купца) на рачун примаоца плаћања (трговца) преноси за свега неколико секунди.


Увођење инстант плаћања не предвиђа високе трошкове за трговце. Да бисте омогућили ову опцију плаћања, није потребно да имате POS терминал или друге уређаје. Ако су вас високи трошкови увођења до сада спречавали да уведете опцију безготовинског плаћања, ово је прилика да то учините, уз знатно ниже трошкове трговачке накнаде у односу на картична плаћања.


Као што је већ раније напоменуто, за инстант плаћања на физичким местима продаје на располагању су вам два метода плаћања: IPS POKAŽI је метод презентовања купца (купац генерише кôд, који, потом, трговац скенира) и IPS SKENIRAJ (трговац генерише кôд, који купац скенира).