Trgovci - kako
omogućiti IPS?

1

Zašto je važno da omogućite instant plaćanje na svom prodajnom mestu?

Instant plaćanje, kao nova generacija plaćanja, omogućava jednostavno izvršenje transakcije za svega nekoliko sekundi, u režimu 24/7/365. Omogućavanjem ove opcije plaćanja na svom prodajnom mestu, kako onom fizičkom tako i onom na internetu, vi nudite svojim kupcima/korisnicima kvalitetniji način plaćanja, a novac se s računa platioca (kupca) na račun primaoca plaćanja (trgovca) prenosi za svega nekoliko sekundi.


Uvođenje instant plaćanja ne predviđa visoke troškove za trgovce. Da biste omogućili ovu opciju plaćanja, nije potrebno da imate POS terminal ili druge uređaje. Ako su vas visoki troškovi uvođenja do sada sprečavali da uvedete opciju bezgotovinskog plaćanja, ovo je prilika da to učinite, uz znatno niže troškove trgovačke naknade u odnosu na kartična plaćanja.


Kao što je već ranije napomenuto, za instant plaćanja na fizičkim mestima prodaje na raspolaganju su vam dva metoda plaćanja: IPS POKAŽI je metod prezentovanja kupca (kupac generiše kôd, koji, potom, trgovac skenira) i IPS SKENIRAJ (trgovac generiše kôd, koji kupac skenira).