04. 05. 2022.

RAIFFEISEN BANKA A.D. BEOGRAD OMOGUĆILA SVOJIM KORISNICIMA INSTANT PLAĆANJE PUTEM USLUGE „PRENESI“

Na osnovu odobrenja Narodne banke Srbije, RAIFFEISEN BANKA A.D. BEOGRAD  je svojim korisnicima platnih usluga (potrošačima) omogućila  novu uslugu – servis „Prenesi”, koji građanima omogućava da jednostavno i brzo izvrše instant prenos novca svakog dana u godini, u bilo koje doba dana poznavanjem samo broja mobilnog telefona koji je primalac plaćanja registrovao za ovu uslugu.

Registraciju broja mobilnog telefona za uslugu „Prenesi” i korišćenje ovog servisa za prenos novca banka je omogućila korisnicima putem postojeće aplikacije mobilnog bankarstva.

Prema obaveštenju RAIFFEISEN BANKE A.D. BEOGRAD više informacija o korišćenju usluge „Prenesi“ može se dobiti na internet prezentaciji ove banke, u njenim ekspoziturama, kao i pozivanjem korisničkog servisa navedene banke.

Trenutno, na osnovu odobrenja Narodne banke Srbije uslugu „Prenesi“ omogućile su i: Banca Intesa a.d. Beograd, Unicredit bank Srbija a.d. Beograd, Komercijalna banka a.d. Beograd, Eurobank Direktna a.d. Beograd i OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, u toku su testiranja i kod drugih banaka.

Više informacija o usluzi „Prenesi“ nalazi se na https://ips.nbs.rs/ .

Izvor :
Sektor za platni sistem